پژوهشگران جوان (فلسفه و روش‌شناسی اسلامی)

برخی از پژوهشگران جوان به ترتیب حروف الفبا:

1. جناب حجت‌الاسلام والمسلمین حمید امامی‌فر
  2. جناب آقای علیرضا باباخان
  3. جناب آقای سعید فتحعلی‌زاده
  4. جناب آقای روح الله فدائی

جناب حجت‌الاسلام والمسلمین حمید امامی‌فر

• طلبه سطح چهار حوزه علمیه قم
  • دانشجوی دکتری فلسفه علوم انسانی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
  • مدرس دروس حوزوی و طرح ولایت
  • برخی از آثار ایشان:
    • موضوع رساله دکتری: بررسی انتقادی تاثیر نظریه تکامل بر مبانی انسان شناختی علوم انسانی
    • مقاله: نگاهی نو به معاد جسمانی از دیدگاه مدرس زنوزی، مجله پژوهش‌های اعتقادی کلامی.

رزومه حجت‌الاسلام والمسلمین امامی‌فر

جناب آقای علیرضا باباخان

• دانشجوی دکترای سیاست گذاری علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران
  • مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری کریمه در استان قم
  • زمینه‌های تحقیقاتی مورد علاقه: الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، سیاستگذاری علم و فناوری
  • برخی از آثار ایشان:
    • مقاله: معرفی یک ساختار هرمی شکل جهت نهادینه شدن تولید علم در کشورهای اسلامی – کنفرانس بین المللی کشورهای اسلامی، مالزی، ۶ تا ۸ جولای ۲۰۱۰، کوالالامپور. (انگلیسی)
    • مقاله: کارایی سنجی مرکز علم و فناوری طراحی شده مبتنی بر الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت. پنجمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، الگوی پایه پیشرفت. ۱۳۹۵، تهران.
    • همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پروژه‌های مختلف با موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان

رزومه آقای باباخان

جناب آقای سعید فتحعلی‌زاده

• دارای تحصیلات حوزوی
  • دانشجوی دکتری فلسفه علوم اجتماعی دانشگاه باقرالعلوم (ع)
  • مدرس حوزه و دانشگاه
  • مطالعه تفصیلی و تخصصی در زمینه‌های مختلفی چون دین پژوهی (قدیم و معاصر)، فلسفه اسلامی و غرب، تصوف ایرانی و عرفان نظري، ادبیات فارسی و عرب (متون نظم و نثر)، جامعه شناسی و…
  • اشتغال به ترجمه چند کتاب تخصصی علوم انسانی از عربی معاصر به فارسی (به ویژه آثار پروفسور طه عبدالرحمن)

رزومه آقای فتحعلی زاده

جناب آقای روح الله فدائی

معرفی مختصر

• کارشناسی ارشد پیوسته فلسفه و کلام اسلامی از دانشگاه امام صادق (ع)
  • دانشجوی دکتری فلسفه (مشاء) دانشگاه تربیت مدرس
  • برگزیده برتر ” جشنواره پایان نامه سال دانشجویی جهاد دانشگاهی” در مرداد ۱۳۹۷ با موضوع «جایگاه تجربه در روش‌شناسی علمی ابن سینا»
  • مقاله علمی پژوهشی تایید شده و آماده چاپ با عنوان “تجربه در آثار ابن سینا با مراجعه به کاربست عملی آن در آثار طبیعی وی” در مجله فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه تهران.

رزومه آقای فدائی